Contact

Heb je vragen of wil je informatie ontvangen neem dan contact met ons op via het volgende emailadres: scoutingbalmoral@gmail.com.

Natuurlijk kun je ons ook altijd opzoeken tijdens opkomsten!

Onze blokhut bevind zich op het volgende adres:

Scouting Balmoral
Oude Apeldoornseweg 49
7333 NR Apeldoorn

Naast de contact gegevens hier ook een routebeschrijving

# Vanuit de richting Deventer en Amersfoort.

Via de A1. Neem afslag 20 “Apeldoorn Zuid”. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de Kayersdijk op. Vervolgens eerste weg linksaf en verkeerslichten rechtsaf. Na zo’n 50 meter links, achter de slagboom en toegangspoort, ligt de blokhut.

# Vanuit de richting Arnhem.

Via de A50, neem de afslag 22 “Beekbergen, Hoenderloo”. Vervolg na de afslag de weg richting Beekbergen en Apeldoorn. Als u het dorp Beekbergen gepasseerd bent gaat u onder een snelweg door. Hierna komt een kruising met verkeerslichten (met een grote telefoon aan uw rechterhand) hier gaat u rechtsaf. Op de volgende kruising gaat u linksaf. Na zo’n 50 meter links, achter de slagboom, ligt de blokhut.

# Vanuit de richting Zwolle.

Via de A50, op het knooppunt “Beekbergen” richting Amersfoort (A1). Neem afslag 20 “Apeldoorn Zuid”. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de Kayersdijk op. Vervolgens de eerste weg linksaf en bij de kruising met verkeerslichten rechtsaf. Na zo’n 50 meter links, achter de slagboom, ligt de blokhut.