Contact

Heb je vragen of wil je informatie ontvangen neem dan contact met ons op via het volgende emailadres: scoutingbalmoral@gmail.com.

Voor verhuur verzoeken vragen we je het verhuurformulier in te vullen op de verhuurpagina.

Natuurlijk kun je ons ook altijd opzoeken tijdens opkomsten!

Onze blokhut bevind zich op het volgende adres:

Scouting Balmoral
Oude Apeldoornseweg 49
7333 NR Apeldoorn

Naast de contact gegevens hier ook een routebeschrijving

# Vanuit de richting Deventer en Amersfoort.

Via de A1. Neem afslag 20 “Apeldoorn Zuid”. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de Kayersdijk op. Vervolgens eerste weg linksaf en verkeerslichten rechtsaf. Na zo’n 50 meter links, achter de slagboom en toegangspoort, ligt de blokhut.

# Vanuit de richting Arnhem.

Via de A50, neem de afslag 22 “Beekbergen, Hoenderloo”. Vervolg na de afslag de weg richting Beekbergen en Apeldoorn. Als u het dorp Beekbergen gepasseerd bent gaat u onder een snelweg door. Hierna komt een kruising met verkeerslichten (met een grote telefoon aan uw rechterhand) hier gaat u rechtsaf. Op de volgende kruising gaat u linksaf. Na zo’n 50 meter links, achter de slagboom, ligt de blokhut.

# Vanuit de richting Zwolle.

Via de A50, op het knooppunt “Beekbergen” richting Amersfoort (A1). Neem afslag 20 “Apeldoorn Zuid”. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de Kayersdijk op. Vervolgens de eerste weg linksaf en bij de kruising met verkeerslichten rechtsaf. Na zo’n 50 meter links, achter de slagboom, ligt de blokhut.

Blokhut Scouting Balmoral Apeldoorn Contact